FEEDNOVA

FEEDNOVA отримала нагороду від Урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій

В ході щорічних зборів інвесторів, створених UkraineInvest для покращення діалогу між бізнесом та урядом, відбулось нагородження компаній, що інвестують в Україну після початку повномасштабного вторгнення, а також публічних діячів та медіа, які сприяють розвитку інвестиційного середовища України.

UkraineInvest відзначив наше підприємство за реалізацію інвестиційних проектів із підвищення енергоефективності та збільшення виробничих потужностей.

Операційний директор компанії FEEDNOVA Самвел Рамазян зазначив, що FEEDNOVA зустріла війну в стані пусконалагодження, а завдяки сильній команді, підприємству вдалось не лише впоратися із викликами війни, але й вдосконалити виробництво.

"Підприємство не тільки вийшло на повну потужність, але і продовжило розвиток: загальний бюджет інвестпроєктів, що розпочато та вже реалізовано з початку воєнного стану, більший за 5 млн євро", – прокоментував Самвел Рамазян.

Інвестори FEEDNOVA на початку 2022 року погодили реалізацію проєкту будівництва твердопаливної котельні, який успішно завершено та введено до експлуатації у 2023 році. В поточному році також замовлено додаткові виробничі лінії, обладнання яких вже почало надходити на підприємство і готуватись до монтажу. Це надасть можливість суттєво збільшити переробні потужності, а також запропонувати ринку нові види продукції.

Цьогоріч FEEDNOVA також запустила до експлуатації новий біофільтр, що вивів завод у Буську на найвищий рівень екологічності із максимальним ступенем очищення повітря.

Підприємство продовжує свою діяльність із збору та переробки відходів тваринного походження за кращими світовими практиками. Наша продукція продовжує успішно забезпечувати потреби споживачів в Україні, а також вдало конкурувати на ринках більш ніж 20 країн Європи та світу.

Працюємо в Україні! Працюємо заради Перемоги!