FEEDNOVA

Компанія Feednova ввела в експлуатацію біофільтр – додаткову стадію очищення відпрацьованого повітря

Компанія Feednova впроваджує кращі світові технології: новий біофільтр виводить завод у Буську на вищий рівень екологічності виробництва. Ця технологія забезпечить додаткове очищення повітря від залишкових запахів.

 Відтепер екологічність компанії Feednova забезпечена не лише очищенням повітря в хімводоколоннах, але й високоефективною системою біофільтрації, що базується на природних процесах. Відпрацьоване повітря під тиском продувається через шар тріски, де спеціальні бактерії розкладають речовини, які створюють неприємний запах.

Постачальником обладнання біофільтру виступила компанія Mavitec (Нідерланди), що із початку розвитку нашого підприємства є основним технологічним партнером.

«Використовуючи кращій світовий досвід, ми продовжуємо підтримувати рух Країни до екологічно безпечної економіки», – наголосив генеральний директор компанії Feednova Андрій Огороднік.

Місія компанії Feednova спрямована на надання своєчасного якісного сервісу із збору та переробки побічних продуктів м’ясопереробників, що разом із дотриманням принципів кругової економіки забезпечує контроль та збереження екологічності Львівської області та сусідніх регіонів.