FEEDNOVA

Міжнародне визнання якості: Feednova отримала сертифікат GMP+

Компанія Feednova, що входить до активів EFI Group, досягла нової вершини в сфері виробництва високоякісних кормових добавок. Після успішного європейського аудиту компанії вдалося отримати престижний міжнародний сертифікат GMP+ (Good Manufacturing Practice Plus).

 "Успішне проходження міжнародного аудиту є важливим для нашої групи, оскільки ми розуміємо важливість безпеки та якості продукції для наших клієнтів та для здоров'я тварин. До того ж це є частиною довготривалої стратегії розвитку та ефективним кроком до наших амбіційних планів щодо розширення наших горизонтів на міжнародних ринках", – наголосив Ігор Ліскі, голова наглядової ради EFI Group, до якої входить компанія Feednova.

 Сертифікат GMP+ (Good Manufacturing Practices Plus) видано GMP+ International, незалежною європейською організацією. Основна спеціалізація GMP+ International – це розробка та реалізація міжнародних стандартів безпеки та якості для виробництва кормів та харчових продуктів для тварин. Вона має визнану репутацію як лідер у галузі сертифікації та аудиту виробників кормів та компаній, пов'язаних з тваринництвом.

 Feednova активно розширює свої горизонти експорту, доставляючи свою якісну продукцію до Польщі, Литви, Угорщини, Німеччини, Греції, Італії та інших країн. Отриманий сертифікат стає ще одним доказом значущого внеску Feednova в розвиток Львівської області та сприяння економічному зростанню міста Буськ.

 "Отримання сертифіката GMP+ є неабияким досягненням для нашої компанії та важливим кроком у розвитку нашого заводу. Ми залишаємося віддані сприянню позитивному впливу на регіональну економіку", – зазначив директор Feednova Андрій Огороднік. "Ми пишаємось тим, що наша продукція відповідає міжнародним стандартам та сприяє підвищенню довіри споживачів до продукції Feednova".

 Feednova докладає всіх зусиль для досягнення найвищих стандартів безпеки та якості. Отримання міжнародного сертифіката GMP+ стає додатковим доказом її зобов'язань перед клієнтами, регіоном та майбутніми поколіннями.

 

Довідка

EFI Group – українська інвестиційна компанія, яка створює екосистемні проєкти. Сфери інвестування EFI Group: healthcare та medtech, паперова, харчова та деревообробна промисловості, постачання сільськогосподарської продукції. Feednova є однією з ключових ланок у портфоліо EFI Group, спрямованої на створення інноваційних та якісних продуктів для глобального ринку.