Якість

Висока якість згідно із міжнародними нормами

Безпечність

Безпечність на всіх етапах виробництва

Контроль

Прослідковуваність продукції

Натуральність

Натуральність та засвоюваність

Про компанію

Про компанію

Місія компанії – виробництво якісної продукції та надання послуг міжнародного рівня

Місія компанії – виробництво якісної продукції та надання послуг міжнародного рівня FEEDNOVA – сучасне підприємство, яке завершило будівництво заводу із виготовлення високопротеїнових кормових добавок. Компанія надає послуги зі збору, транспортування, підготовки та переробки побічних продуктів тваринного походження.

Компанія виробляє високоякісні жири та високопротеїнові кормові добавки для сільськогосподарських і домашніх тварин. Зокрема, продукти переробки сировини другої категорії необхідні клієнтам у якості високоефективних органічних добрив або можуть бути використані як альтернативне паливо та для виробництва біодизеля.

Дізнатись більше
Постачальникам

Постачальникам

Безпечна переробка та утилізація тваринних відходів запобігає розвитку епідемій та є запорукою збереження навколишнього середовища. Ми працюємо винятково в рамках законодавства.

Дізнатись більше
Покупцям

Покупцям

Запрошуємо вас стати партнером компанії FEEDNOVA!

Компанія FEEDNOVA відповідає вимогам міжнародного стандарту організації виробництва. Продукти, які ми створюємо, проходять всі етапи аналізу і контролю перед відправкою клієнтам.

Дізнатись більше
Новини

Новини нашої компанії

12
березня 2024

Feednova та EFI Group передали термоустілки воїнам ЗСУ

Feednova та інвестиційна компанія EFI Group спільними зусиллями продовжують підтримувати воїнів ЗСУ на передовій. Компанії передали військовим термоустілки для забезпечення комфорту та тепла в умовах низьких температур.

Дізнатись більше
06
лютого 2024

Feednova підтверджує екологічність виробництва за міжнародним стандартом ISCC

Компанія Feednova успішно пройшла наглядовий аудит міжнародної незалежної організації ISCC System GmbH (головний офіс знаходиться в Німеччині) та підтвердила відповідність виробництва найвищим стандартам екології, а також соціальної відповідальності та етики.

Дізнатись більше
19
січня 2024

"За екологічні інновації" – Feednova відзначена нагородою на міжнародному форумі

Попри те що подія вже мала міжнародний формат, президентка PAEW Людмила Циганок оголосила про подальше масштабування ініціатив асоціації за межі України.

Дізнатись більше
Контакти

Зворотній зв'язок