FEEDNOVA

FEEDNOVA received the Eco Oscar for effective solutions for environmental protection

At the All-Ukrainian Forum "LEADERSHIP AND ECOTRANSFORMATION - 2021" leading companies were recognized as having implemented the best solutions for conserving natural resources. The organizers of the forum will select the most important projects of the streaming rock. The company "Fidnova" took a lot of money for its contribution to the eco-transformation of the state, business and prosperity.

Forum "LEADERSHIP AND ECO-TRANSFORMATION - 2021" with representatives of government, business, society and science. Taking advantage of the midst of the leading companies, the jury pointed out that the rewards are awarded not for the fact of environmental projects, but for their impact on the economy, becoming a dovkillya and sustainability.

«Надзвичайно приємно бути одним з еколідерів. Це дає драйв, який стимулюватиме нас робити ще більше для навколишнього середовища та суспільства. Зараз ми знаходимося на високій стадії пусконалагоджувальних робіт, почали перші випуски готового продукту. Ми ще маємо активно і багато працювати для реалізації власних амбіцій, щоб в короткий час вийти на планову потужність. Ми запроєктувати завод і збудували його таким чином, щоб впливати на навколишнє середовище з нульовим ефектом. У нас діють стандарти якості та максимального контролю всіх процесів на виробництві, зокрема і від зовнішніх впливів. Ми строго контролюємо поводження з ресурсами, вже впровадили двоступеневу очищення повітря, чотириступеневу очищення стічних вод. За останні три місяці досягли тих високих параметрів, про які заявляли під час громадських слухань ще на етапі впровадження проєкту заводу», — повідомив Андрій Огороднік, генеральний директор компанії «Фіднова».

Проєкт компанії близько трьох років, проте за цей час вдалося досягти значних змін у впровадженні стандартів роботи всієї галузі виробництва високопротеїнових кормових добавок. Агропромислові комплекси країни мають якісно новий орієнтир у процесі контролю за якістю готових продуктів, а також збереження безпеки навколишнього середовища.