FEEDNOVA

Новини нашої компанії

12
березня 2024

Feednova та EFI Group передали термоустілки воїнам ЗСУ

Feednova та інвестиційна компанія EFI Group спільними зусиллями продовжують підтримувати воїнів ЗСУ на передовій. Компанії передали військовим термоустілки для забезпечення комфорту та тепла в умовах низьких температур.

Дізнатись більше
06
лютого 2024

Feednova підтверджує екологічність виробництва за міжнародним стандартом ISCC

Компанія Feednova успішно пройшла наглядовий аудит міжнародної незалежної організації ISCC System GmbH (головний офіс знаходиться в Німеччині) та підтвердила відповідність виробництва найвищим стандартам екології, а також соціальної відповідальності та етики.

Дізнатись більше
19
січня 2024

"За екологічні інновації" – Feednova відзначена нагородою на міжнародному форумі

Попри те що подія вже мала міжнародний формат, президентка PAEW Людмила Циганок оголосила про подальше масштабування ініціатив асоціації за межі України.

Дізнатись більше
05
грудня 2023

FEEDNOVA отримала нагороду від Урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій

В ході щорічних зборів інвесторів, створених UkraineInvest для покращення діалогу між бізнесом та урядом, відбулось нагородження компаній, що інвестують в Україну після початку повномасштабного вторгнення, а також публічних діячів та медіа, які сприяють розвитку інвестиційного середовища України.

Дізнатись більше
28
листопада 2023

Формуємо зелену економіку разом із ключовими екопромисловцями світу

Команда FEEDNOVA взяла участь у найбільшій галузевій виставці в Середземноморському регіоні, Ecomondo, яка відбулася в Ріміні, Італія. Виставка об'єднала ключових екопромисловців світу для обговорення та обміну ідеями щодо розвитку зеленої економіки.

Дізнатись більше
31
жовтня 2023

Нова екологічна візія України: зелена економіка, як двигун інвестиційної привабливості

Світ швидко змінюється, і з ним змінюються вимоги до бізнесу та економіки. Сучасне покоління, особливо міленіали, розуміє важливість збереження навколишнього середовища та бережного використання природних ресурсів. Україна може і має стати амбасадором втілення філософії сталої економіки та зелених технологій.

Дізнатись більше
12
жовтня 2023

Feednova продовжує забезпечувати роботою місцевих жителів міста Буськ

Попри автоматизацію виробничого процесу, компанія «Фіднова» продовжує розширювати штат працівників, створюючи нові робочі місця в м. Буськ, Львівської області.

Дізнатись більше
27
вересня 2023

Компанія Feednova ввела в експлуатацію біофільтр – додаткову стадію очищення відпрацьованого повітря

Компанія Feednova впроваджує кращі світові технології: новий біофільтр виводить завод у Буську на вищий рівень екологічності виробництва. Ця технологія забезпечить додаткове очищення повітря від залишкових запахів.

Дізнатись більше
10
серпня 2023

Міжнародне визнання якості: Feednova отримала сертифікат GMP+

Компанія Feednova, що входить до активів EFI Group, досягла нової вершини в сфері виробництва високоякісних кормових добавок.

Дізнатись більше