FEEDNOVA

Feednova та EFI Group передали термоустілки воїнам ЗСУ

Feednova та інвестиційна компанія EFI Group спільними зусиллями продовжують підтримувати воїнів ЗСУ на передовій. Компанії передали військовим термоустілки для забезпечення комфорту та тепла в умовах низьких температур.

Термоустілки відзначаються високою ефективністю, здатні утримувати тепло від 6 до 8 годин та активуватися при контакті з повітрям. Ми вже отримали позитивний відгук від військових щодо якості та ефективності термоустілок, визнавши їх надійним засобом зігрівання під час зимових місяців.

Feednova виявляє особливу турботу про співробітників, які служать в лавах ЗСУ, забезпечуючи їх термоустілками для комфорту та тепла. Окрім того, компанія також реагує на запити від інших військових підрозділів, щоб допомогти якомога більшій кількості військових, які перебувають у складних умовах.

Допомога та підтримка, яку ми надаємо нашим воїнам, важлива не лише для їхнього фізичного комфорту, але й для морального духу нашої армії. Від допомоги й небайдужості кожного залежить готовність захищати нашу країну. Тому ми працюємо не лише на економіку країни, але й не стоїмо осторонь у цій важливій справі.

Разом ми сильніші!