FEEDNOVA

Звернення до громади

Війна з росією надзвичайно потужно вплинула на економіку України та світу. Зокрема, найбільше постраждали логістичні ланцюжки та можливості щодо фінансових розрахунків з постачальниками товарів та послуг, а також терміни виконання замовлень.

Протягом всього часу активної фази війни наша компанія працює та ретельно виконує всі зобов'язання перед своїм бізнес-партнерами та громадою. Проте останнім часом через збої у ланцюгах постачання ми вимушені докладати неймовірних зусиль для дотримання стандартів якості ведення нашого виробництва. Зокрема, наразі ми прийшли до необхідності в оптимізації використання ароматичних добавок та нейтралізаторів запаху від виробництва. Такі дії є тимчасовим рішенням, що зумовлені обставинами, які не залежать від нас.
Запевняємо, що епідеміологічна ситуація на виробництві відповідає всім вимогам та стандартам. Показники, які відповідають нормі, ми фіксуємо й в межах регіону нашої присутності.

У зв'язку з війною, виробництво деяких компонентів зупинено в Україні й всі постачання ідуть з Румунії або Польщі. Оскільки багатокілометрові черги на кордонах та непрогнозованість перетину кордону стають основною перепоною у своєчасному доставленні, на всій території України виник гострий дефіцит цього продукту і ця проблема виникає час від часу і в нас. Ми робимо все для забезпечення себе повним комплектом компонентів, які ми використовуємо саме для очищення повітря, стоків та арома очищення виробництва, однак бувають 2-3 денні збої.


Вже найближчим часом ми зможемо зебезпечити додаткове очищування, яке допоможе уникнути подібних ситуацій. 22-23 червня 2022, ми відправляємо з Нідерландів комплект обладнання для додаткового очищування повітря, а саме — біофільтр. Це обладнання, яке суттєво допоможе у планованому чотириступеневому очищуванні повітря від запахів. Повний комплект обладнання нашого біофільтра також надходять зі значною затримкою через збої у роботі з логістикою наших європейських постачальників. Очікуємо запустити повний цикл біофільтра в роботу у серпні.

Команда компанії «Фіднова» працює для забезпечення комплексних рішень з епідеміологічної безпеки. Наперед перепрошуємо Вас за ймовірні незручності.

Все буде Україна! Разом до перемоги!