FEEDNOVA

Хід будівництва січень 2021

Розпочавши активні будівельні роботи у лютому 2020 року, команда проекту виходить на завершальний етап будівництва. За словами директора компанії «Фіднова» Андрія Огородніка, всі роботи виконуються з мінімальним відхиленням від плану узгодженому в 2020 році.

«Ми маємо ще багато важливих завдань, які необхідно виконати перед тим, як розпочати налагоджувати виробничі лінії заводу. Та важливо те, що не дивлячись на багато в чому непередбачуваний минулий рік, нам вдалося йти у запланованому темпі. Зараз ми перейшли до етапу монтажу основного виробничого обладнання, зокрема для очистки стоків, і монтажу котельні. Паралельно відбувається набір персоналу та його навчання. Найближчим часом відкриємо вакансії наступного виробничого етапу,» ‒ поділився Андрій Огороднік.

Зараз на будівельному майданчику заводу із виготовлення високопротеїнових кормових добавок доставлене все необхідне обладнання для виробничих ліній. Зокрема, повний комплект обладнання лідера галузі, компанії Mavitec, та все обладнання для багаторівневих очисних споруд підприємства.

Наразі відбувається внутрішній монтаж систем електропостачання заводу, готується до запуску трансформаторна підстанція 35/0,4.

Таким чином, всі заплановані до запуску першої черги заводу будівлі, мають найвищий рівень будівельної готовності. Наступним етапом на будівельному майданчику стануть пусконалагоджувальні роботи виробничих ліній та всього допоміжного обладнання заводу, а також благоустрій підприємства та прилеглих територій.

Повідомимо вам про новини з будівництва вже найближчим часом!